|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
Aİ101
|
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ - I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Uzaktan
|
|
GAS107
|
GENEL TURİZM
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS125
|
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS127
|
BESLENME İLKELERİ
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS129
|
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
TD101
|
TÜRK DİLİ - I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Uzaktan
|
|
YD101
|
YABANCI DİL İNGİLİZCE - I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Uzaktan
|
[G] |
SEÇ101
|
SEÇMELİ I
|
-
|
Seçmeli
|
6
|
|
2
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
Aİ102
|
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ - II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Uzaktan
|
|
GAS126
|
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE UYGULAMALARI
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS128
|
MUTFAK ORGANİZASYONU VE PLANLAMA
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS130
|
MENÜ PLANLAMA
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS134
|
PİŞİRME YÖNTEMLERİ II
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
TD102
|
TÜRK DİLİ - II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
YD102
|
YABANCI DİL İNGİLİZCE - II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GYO102
|
YAPAY ZEKAYA GİRİŞ
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEÇ102
|
SEÇ II
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GAS205
|
GIDA VE PERSONEL HİJYENİ
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS211
|
MESLEKİ YABANCI DİL (İNGİLİZCE)-I
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS231
|
YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS235
|
SOĞUK MUTFAK
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS237
|
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KONTROLÜ
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS243
|
DÜNYA MUTFAKLARI-I
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEÇ201
|
SEÇ201
|
-
|
Seçmeli
|
6
|
|
2
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GAS208
|
UNLU MAMÜLLER VE TATLILAR
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS210
|
MESLEKİ YABANCI DİL (İNGİLİZCE)-II
|
4+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS220
|
STAJ
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
8
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS230
|
ZİYAFET MUTFAĞI VE ORGANİZASYONU
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS232
|
YÖRESEL MUTFAKLAR
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GAS238
|
DÜNYA MUTFAKLARI II
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEÇ202
|
SEÇ202
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
2
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|